15. HRVATSKI
ONKOLOŠKI
KONGRES

Dragi suradnici i partneri,

ovim putem Vas obavještavamo da je u dogovoru s Hrvatskim Onkološkim Društvom, a u skladu s epidemiološkim mjerama, odlučeno da će HOK ove godine biti održan uživo, u Opatiji. 

Aktivno pratimo i razvoj epidemije COVID-19 te ovisno o posljednjim uputama i mjerama stožera civilne zaštite biti ćemo pripremljeni na održavanje kongresa u hibridnom obliku s LIVE predavanjima u Opatiji i dodatnim streamingom sadržaja za sudionike koji nisu u mogućnosti prisustvovati kongresu.

Svjesni smo nepredvidivosti epidemiološke situacije koja nažalost može rezultirati i ograničenjem broja ljudi koji mogu fizički nazočiti kongresu ili potpunoj zabrani okupljanja, te se spremamo i za takav scenarij u kojem bi kongres bio prikazan virtualno.   

Pored stručnih predavanja, želja nam je da naši partneri aktivno sudjeluju kao sponzori kongresa uz sponzorirane pakete ili kao izlagači. Ljubazno Vas molimo da nam se pridružite i osigurate kvalitetu i standard Kongresa.

Vaš doprinos izuzetno cijenimo.

Izložbeni prostor je ograničen, stoga preporučujemo da svoje prijave i rezervacije podnesete u najkraćem mogućem roku. Rezervacija će biti izvršena na bazi “first come, first serve”.

Za sve detalje o sponzorskim mogućnostima, registraciji i plaćanju obratite se Tehničkom organizatoru putem e-maila:

hok@penta-zagreb.hr

Odluke o raspoređivanju prostora i postavljanju štandova te sve ostale odluke vezane za izlagače, isključivo su odluke kongresnog organizatora. Međutim, kongresni organizator nastojat će osigurati da se ispune očekivanja i želje svih izlagača. Raspodjela pultova/prostora vršit će se na principu “first come, first serve”.

  • Samo prostor (modularna kabina nije uključena).
  • Uključivanje imena i logotipa izlagačke tvrtke u završni program i službenu web stranicu Kongresa.
  • Pristup znanstvenim predavanjima.

Od organizatora:

Organizator može izmijeniti ili otkazati izložbu ako se dogode nepredviđene okolnosti. U slučaju otkaza od strane Organizatora,  kompaniji koja izlaže u cijelosti će se vratiti uplaćeni iznos.

Iz tvrtke izlagača:

U slučaju da izlagačka kompanija otkaže svoje sudjelovanje na Kongresu, izlagačka tvrtka mora o tome pismeno obavijestiti Organizatora. 

Uvjeti otkaza:

Prije 01. ožujka 2022. – 50% ukupnog iznosa.

Nakon 02. ožujka 2022. – povrat sredstava neće biti ostvaren

Sve dodatne opcije i uvjeti navedeni su u sponzorskoj obavijesti

Plan izložbenog prostora će biti vidljiv samo potvrđenim sponzorima.

NEWSLETTER PRIJAVA

Pretplati se na HOK-ov newsletter kako bi se informirao o svim kongresnim aktivnostima i novostima!